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“Non basta l’acqua a far girare le pesanti pietre: occorre conoscere i tempi,
le materie prime, la grana della pietra”
Guido Bravi
MATERIE PRIME
SELEZIONATE
La bontà della nostra farina dipende da un’accurata selezione delle materie prime, rigorosamente biologiche e provenienti dal territorio circostante.
STORIA
E CULTURA
Produciamo la nostra farina dal 1565 con la stessa tecnica e attenzione, per donarvi lo stesso prodotto, da almeno 450 anni.
RISPETTO PER
L’AMBIENTE
Grazie all’instancabile lavoro dell’acqua che gira le macine, ai grani locali e alla scelta delle colture bio, riusciamo a produrre la nostra farina a impatto ambientale pari a zero.




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“It is not only about water driving heavy millstones: you need to know the timings,
the ingredients, the texture of the stone”
Guido Bravi
SELECTED INGREDIENTS
The quality of our flour products depends on an accurate selection of ingredients, which are strictly organic and produced by local farms
HISTORY AND CULTURE
We have been producing flour since 1565 with the same dedication and methods to give the same product for at least 450 years
RESPECT FOR THE ENVIRONMENT
Thanks to the tireless work of water that drives the millstones and to the use of local organic ingredients, we are able to produce flour approaching zero environmental impact.




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